Vis Olíva Szappan orbáncfű és citrom olajjal
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Vis Olíva Szappan orbáncfű és citrom olajjal

Kiszerelés: 100 g
1 790 Ft
raktáron
db

A Vis Olíva Szappan száraz bőrre és különböző fertőzésekre ajánlott, rugalmassá és szép kinézetűvé teszi a bőrt.

A közönséges orbáncfű táplálja és regenerálja a bőrt, segíti a sebek, az égési sérülések és a rovarcsípések gyógyulását. Jó a reumára, a neuralgiára, és a fertőzések csökkentésére.

A szappan arcra és testre is alkalmazható.

Ajánld ismerőseidnek

Összetevők:
Glycerin, Olivae Oleum Virginium, Glucose, Sodium Stearat, Palm Oil, Lauryl Polyglucose, Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Aqua, Limonis Aetheroleum, Hypericum Perforatum, Norbixin.

Olíva

Mindig is a hosszú élet, a halhatatlanság és a termékenység szimbóluma volt. A görög mitológia szerint Athén városa Athene istennőről kapta a nevét, aki a legszebb ajándékot adta az emberiségnek, az olajfát. Az olajfának fontos szerepe van a keresztény hagyományokban is. Több mint 1500 évig élnek. Az olajfa gyümölcse, az olíva 22%-a olaj. Az olívaolaj az oleinsav és egyéb telítetlen savak, az E vitamin és a polifenolok koncentrált forrása. Hideg sajtolási módszerrel nyerik ki a kemény és érintetlen olajbogyókból.

A sötétzöld olajat a gyógyszerészetben és a kozmetikában is felhasználják. Regeneráló hatással van a bőrre (öregedésgátló) és szabályozza a bőrsejtek anyagcseréjét. Kifejezetten ajánlják dehidratált, érzékeny és fertőzött bőrre. Megakadályozza és kezeli a striákat, valamint tökéletes kezelés a sebekre. Nyugtatja a kiütéseket, csökkenti a viszketést, és természetes nap elleni védelemként is hat - a nap sugarainak akár a 25%-át elzárva.

Orbáncfű

Az orbáncfű az összes szubtrópusi és mérsékelt övezeti területen megtalálható. Már az ókori rómaiak és görögök is használták gyógyító tulajdonságai miatt, még koszorúkat is készítettek belőlük, melyekkel isteneik fejét díszítették.

Számos bőrbetegséget gyógyítanak és kezelnek az orbáncfűvel, mint például napégést, tűz- és vegyi anyagok általi égéseket, sebeket, horzsolásokat, bogárcsípéseket, gyulladt bőrt, kiütéseket és kiszáradt bőrt. Az olajkivonatot a virág kivonatából, vagy a teljes növényből nyerjük természetes olajként (olíva- vagy mandulaolaj). Sötétvörös színű, ásványokban, C-vitaminban és illóolajokban gazdag. Aktív alkotórészei az illóolajok, flavonoidok, hiperoszid és hipercin. Ez a nagyra értékelt olaj erősíti a bőr rugalmasságát, megelőzi a fertőzéseket, valamint regeneráló és nyugtató hatással rendelkezik. A pórusok csökkentésében is segít.