Olival Mágikus Bőrradír
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Olival Mágikus Bőrradír

Kiszerelés: 200 ml
2 390 Ft
raktáron
db

Az Olival Mágikus Bőrradír finom illatú és kellemes textúrájú. Könnyen lemosható, gyengéd habja nem irritálja a szemet. Természetes felületaktív anyagon alapul, bármilyen káros SLS nélkül. A gél nem szárítja ki a bőrt, mialatt az emolitikus biolipidek hidratálnak, ezáltal puhává és simává teszik azt. A zúzott sárgabarack és olajbogyó magok segítenek az elhalt hámsejtek letisztításában, mely segíti a regenerációt, így a bőr megtartja fiatalos kinézetét.

Ajánld ismerőseidnek

Összetevők:
Víz, Coco-glukozid, Nátrium coco-szulfát, Akrilátok / Palmeth-25 Akrilát kopolimer, Glicerin-oleát, Prunus Armeniaca magpor, Olea Europaea magpor, Parfum, Fenol-etanol, Etil-hexil-glicerin, CI 15985.

Az Olival-ról

23 éve, az Olival tulajdonosa, a gyógyszerész Vlasta Pojatina természetes eredetű kozmetikumokat kezdett készíteni otthon a családjának. Hagyományos gyógyszerészeti formulákon alapultak és elsősorban természetes összetevőkből készültek. Az Olival kozmetikai termékek manapság is ugyanilyen módon készülnek Nyugat-Zágrábban.

A termelés megfelel az uniós, valamint a magas kozmetikai előírásoknak. A kozmetikumok az ISO 22716 szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely garantálja a helyes gyártási gyakorlatot és a magas termelési minőséget, a "nyomon követhetőséget" és a termékek egészségügyi színvonalát, a Natrue tanúsítványnak megfelelően.

Kizárólag friss alkotóelemeket használnak, elsősorban terápiás, hidegen préselt zsíros olajokat. Termékeik nagy része több, mint 90%-ban tartalmaz természetes alkotóelemeket, kerülik a mesterséges színezékeket és illatokat, és öko-minősítésű tartósítószereket használnak.

Az Olival termékeket nem tesztelik állatokon és állati eredetű összetevőket nem tartalmaznak. Minden alkotóelem, csakúgy, mint a termékek, szabályos tesztelésen mennek keresztül, mely biztosítja a magas minőséget.