Olival Hyperpigmentációs Szérum
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Olival Hyperpigmentációs Szérum

Kiszerelés: 15 ml
8 990 Ft
raktáron
db

Kimutatták, hogy az Olival Hyperpigmentációs Szérum már néhány hét használat után csökkenti az arc, a kéz és a test bőrének pigmentációs elszíneződésének láthatóságát. Páfrány- és citromolajjal dúsított, mely csökkenti a melanin termelését, épp úgy, mint a chilei málnaolaj, amely természetes védelmet nyújt a nap ellen.

Így használd

Vigyél fel néhány cseppet az érintett területre, majd dörzsöld a bőrbe. Ezt ismételd meg naponta kétszer.

Ajánld ismerőseidnek

Összetevők:
Macadamia Integrifolia Seed Oil, Undecane, Tridecane, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Bisabolol, Tocopherol, Rubus Idaeus Seed Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Citrus Limon Oil, PEG-8, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Limonene, Citral, Linalool.

Az Olival-ról

23 éve, az Olival tulajdonosa, a gyógyszerész Vlasta Pojatina természetes eredetű kozmetikumokat kezdett készíteni otthon a családjának. Hagyományos gyógyszerészeti formulákon alapultak és elsősorban természetes összetevőkből készültek. Az Olival kozmetikai termékek manapság is ugyanilyen módon készülnek Nyugat-Zágrábban.

A termelés megfelel az uniós, valamint a magas kozmetikai előírásoknak. A kozmetikumok az ISO 22716 szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely garantálja a helyes gyártási gyakorlatot és a magas termelési minőséget, a "nyomon követhetőséget" és a termékek egészségügyi színvonalát, a Natrue tanúsítványnak megfelelően.

Kizárólag friss alkotóelemeket használnak, elsősorban terápiás, hidegen préselt zsíros olajokat. Termékeik nagy része több, mint 90%-ban tartalmaz természetes alkotóelemeket, kerülik a mesterséges színezékeket és illatokat, és öko-minősítésű tartósítószereket használnak.

Az Olival termékeket nem tesztelik állatokon és állati eredetű összetevőket nem tartalmaznak. Minden alkotóelem, csakúgy, mint a termékek, szabályos tesztelésen mennek keresztül, mely biztosítja a magas minőséget.