Olival Érzékeny Rózsa Szett
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Olival Érzékeny Rózsa Szett

3 890 Ft
raktáron
db

Az Olival Érzékeny Rózsa Szett 2 terméket tartalmaz:

  • Természetes Érzékeny Rózsa Tusfürdő
  • Természetes Érzékeny Rózsa Deo Krém

A Természetes Érzékeny Rózsa Tusfürdő gyengéden tisztítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná azt. Zuhanyozás után bőre selymes, puha és illatos lesz.

A Rózsa Deo Krém érzékeny bőrre van, kellemes rózsaillattal. A kristályos mikroszemcsék semlegesítik a kellemetlen szagokat és a bőrnek szabad lélegzést biztosítanak. Egy enyhe, de finom rózsaillat jellemzi ezt a gyengéd, de megbízható deo krémet. A gondosan kiválasztott, szelíd és semleges összetevőiknek köszönhetően, olyan érzékeny bőrű emberek számára készült, akik hajlamosak az allergiás reakciókra. A kókuszolaj és a nátrium-hidrogén-karbonát kristályos mikroszemcséi a bőr felületén alkalmazhatók és kiválóak a verejték és a verejtékezés mellékhatásaként jelentkező kellemetlen szag semlegesítésére.

Így használd

Az optimális hatás elérésére a hónaljban, elég, ha 1-3 mm-nyi krémet nyomunk ki a cső tetején lévő applikátorral és jól elkenjük.

Ajánld ismerőseidnek

Összetevők:
Természetes Érzékeny Rózsa Tusfürdő: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Glyceryl Oleate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Citronellol, Geraniol, d-Limonene, Linalool.

Természetes Érzékeny Rózsa Deo Krém: Cocos Nucifera Oil, Sodium Bicarbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Lanolin, Cetyl Palmitate, Geraniol, Lanalool, d-Limonene.

Az Olival-ról

23 éve, az Olival tulajdonosa, a gyógyszerész Vlasta Pojatina természetes eredetű kozmetikumokat kezdett készíteni otthon a családjának. Hagyományos gyógyszerészeti formulákon alapultak és elsősorban természetes összetevőkből készültek. Az Olival kozmetikai termékek manapság is ugyanilyen módon készülnek Nyugat-Zágrábban.

A termelés megfelel az uniós, valamint a magas kozmetikai előírásoknak. A kozmetikumok az ISO 22716 szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely garantálja a helyes gyártási gyakorlatot és a magas termelési minőséget, a "nyomon követhetőséget" és a termékek egészségügyi színvonalát, a Natrue tanúsítványnak megfelelően.

Kizárólag friss alkotóelemeket használnak, elsősorban terápiás, hidegen préselt zsíros olajokat. Termékeik nagy része több, mint 90%-ban tartalmaz természetes alkotóelemeket, kerülik a mesterséges színezékeket és illatokat, és öko-minősítésű tartósítószereket használnak.

Az Olival termékeket nem tesztelik állatokon és állati eredetű összetevőket nem tartalmaznak. Minden alkotóelem, csakúgy, mint a termékek, szabályos tesztelésen mennek keresztül, mely biztosítja a magas minőséget.