Nikel Szemránctalanító Szérum vasvirággal
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Nikel Szemránctalanító Szérum vasvirággal

Kiszerelés: 10 ml
3 590 Ft
raktáron
db

A Nikel Szemránctalanító Szérum a szem és az ajak környékén késlelteti a ráncok kialakulását, és láthatóan csökkenti a már meglévőket.

Így használd

Vigyél fel egy csepp szérumot a szemed és a szád környékére, mielőtt a szokásos krémedet használnád. Reggel és este használd.

Ajánld ismerőseidnek

Összetevők:
Víz, Dikaprilil-karbonát, Propil-heptil-kaprilát, Poliszorbát 20, Glicerin, Nátrium-poliakrilát, Benzilalkohol, Nátrium-sztearoil-glutamát, Mel, Foszfolipidek, Dehidroecetsav, Hialuronsav, Szfingolipidek, Italicum virág olaj.

Vasvirág

A vasvirág vad, érintetlen környezetben terem, a sziklás tengerpart lejtőin. Tipikus mediterrán növény, rendkívül erőteljes illata és tökéletes öregedésgátló hatása van. Más néven „az örök fiatalság széruma”, melyet már az ókortól használtak bőrápolásra.

A vasvirág segíti a sejtek regenerálódását bőrsérülések és sebhelyek esetében, valamint ránctalanít. Serkenti a kollagén termelődését, csillapítja a bőrirritációt és serkenti a mikrokeringést. Semlegesíti a sejt membránjában lévő fehérjék és zsírok oxidációs hatását és ezáltal a szabad gyökök termelését, ami fontos az idő előtti öregedés tekintetében (öregedésgátló hatás).

A Nikel-ről

A Nikel kozmetikumok gyógyszerészeti recepteken és 100%-ban természetes, aktív összetevőkön alapulnak, melyek hatékonysága bizonyított és bőrgyógyászatilag tesztelt. Az összes alkotóelem és késztermék minőségellenőrzésen esik át, és hitelesített intézmények által engedélyezett.

A Nikel innovatív, természetes kozmetikumainak termelése ökológiai és zöld környezetben történik, amelyhez minőségi tanúsítvány is tartozik, az ISO 9001 szabvány szerint. Minden termék összetevőit gondosan válogatják, a Nikel termékcsalád minden alkotóeleme analitikai ellenőrzésen megy át. A minőség szavatolása érdekében, a Nikel termékeket folyamatosan felhatalmazott intézetek ellenőrzik. Sem az összetevőket, sem a késztermékeket nem tesztelik állatokon.

A Nikel kozmetikumok számos díjat és elismerést kaptak, 46 aranyérmet nyertek innovatív, természetes termékeikért, az Egyesült Királyságtól Oroszországig, Ázsiáig, az USA-ig és Európáig. A Nikel márka Horvátország egyik vezető márkájává vált.