Nikel Szemránckrém gesztenyével
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Nikel Szemránckrém gesztenyével

Kiszerelés: 15 ml
3 590 Ft
raktáron
db

A Nikel Szemránckrém késlelteti a ráncok kialakulását, mélyen hidratál, és csillapítja a szem körüli duzzanatokat és a sötét karikákat.

Így használd

Vigyél fel egy kevés krémet a tenyeredbe, hogy felmelegedjen. Gyengéden masszírozd be körkörös mozdulatokkal a szemed környékére, reggel és este.

Ajánld ismerőseidnek

Összetevők:
Víz, Prunus Amygdalus Dulcis olaj, Cetearyl alkohol, Dicaprylyl carbonate, Propylheptyl Caprylate (növényi eredetű), Glycerin (növényi eredetű), Nátrium-poliakrilát, Aesculus Hippocastanum mag kivonat, Benzilalkohol, Foszfolipidek, Nátrium-sztearil-glutamát, Citrus Aurantium Dulcis olaj, Sav, Szphingolipidek, Limonén.

Vadgesztenye

A vadgesztenye Dél-Európából származik. Napjainkban Európában és Észak-Amerikában díszfaként ültetik. A vadgesztenyét orvosi készítményekben használják; kumarint, csersavat, flavonoidot, triterpén szaponinokat tartalmaz, melyek közül a legismertebb az escin - szaponin.

A vadgesztenye magvának a következő farmakológiai tulajdonságai vannak: anti-exudatív (meggátolja a folyadékokat a vérrétegek falán keresztül történő leeresztéséből), dermatitisz (megakadályozza a túlzott interstitiális folyadék nyerést, ami a vizet és az elektrolitokat a plazmából fokozatosan áttereli az intersticiális térbe, a vérkeringéshez), gyulladáscsökkentő, feszes (erősíti a szövetet) és tonizáló (erősítő és frissítő). Megállítja a fertőzéseket és a lipid peroxidációt. Krónikus vénák rendellenességeinek kezelésére alkalmazzák, mint például ödéma, borjú görcsök, varikózis, folyadékretenció és cellulitisz. Meggyorsítja a káros anyagok eltávolításának folyamatát és regeneráló hatással van a bőrre. Megakadályozza a hialuronsav lebomlását, ami fontos összetevő, amely hozzájárul ahhoz, hogy a bőr nedves és friss legyen. Dermatikus tulajdonságainak köszönhetően nagyon hatásos a bőrápolásban a szem körül, megelőzve a szemhéjak duzzadását és sötét szem alatti szemkörnyéket. Ugyanolyan hatásos a hasnyálmirigyek, a törött kapillárisok, a fájdalom, a fáradt lábak és a lábszegény keringés kezelésében.

A Nikel-ről

A Nikel kozmetikumok gyógyszerészeti recepteken és 100%-ban természetes, aktív összetevőkön alapulnak, melyek hatékonysága bizonyított és bőrgyógyászatilag tesztelt. Az összes alkotóelem és késztermék minőségellenőrzésen esik át, és hitelesített intézmények által engedélyezett.

A Nikel innovatív, természetes kozmetikumainak termelése ökológiai és zöld környezetben történik, amelyhez minőségi tanúsítvány is tartozik, az ISO 9001 szabvány szerint. Minden termék összetevőit gondosan válogatják, a Nikel termékcsalád minden alkotóeleme analitikai ellenőrzésen megy át. A minőség szavatolása érdekében, a Nikel termékeket folyamatosan felhatalmazott intézetek ellenőrzik. Sem az összetevőket, sem a késztermékeket nem tesztelik állatokon.

A Nikel kozmetikumok számos díjat és elismerést kaptak, 46 aranyérmet nyertek innovatív, természetes termékeikért, az Egyesült Királyságtól Oroszországig, Ázsiáig, az USA-ig és Európáig. A Nikel márka Horvátország egyik vezető márkájává vált.