Nikel Szemkörnyék Olaj
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Nikel Szemkörnyék Olaj

Kiszerelés: 10 ml
3 590 Ft
raktáron
db

A Nikel Szemkörnyék Olaj megerősíti krémének hatékonyságát, mélyen hidratál, táplál, puhítja a ráncokat és szarkalábakat, késlelteti a kialakulásukat. Nyugtat, csökkenti a fáradtság jeleit, fiatalít.

Így használd

Vigyél fel pár cseppet ebből a jótékony olajból a szemed és a szád környékére, mielőtt használnád a szokásos krémedet.

Ajánld ismerőseidnek

Összetevők:
Simmondsia Chinensis, Jojoba magolaj, Tokoferol, Passiflora incarnata magolaj, Vadrózsa gyümölcs olaj, Parfum, Geraniol, Hydroxyisohexyl-3-ciklohexén carboxaldehyde, Citronellol, Linalool, Citrál.

A Nikel-ről

A Nikel kozmetikumok gyógyszerészeti recepteken és 100%-ban természetes, aktív összetevőkön alapulnak, melyek hatékonysága bizonyított és bőrgyógyászatilag tesztelt. Az összes alkotóelem és késztermék minőségellenőrzésen esik át, és hitelesített intézmények által engedélyezett.

A Nikel innovatív, természetes kozmetikumainak termelése ökológiai és zöld környezetben történik, amelyhez minőségi tanúsítvány is tartozik, az ISO 9001 szabvány szerint. Minden termék összetevőit gondosan válogatják, a Nikel termékcsalád minden alkotóeleme analitikai ellenőrzésen megy át. A minőség szavatolása érdekében, a Nikel termékeket folyamatosan felhatalmazott intézetek ellenőrzik. Sem az összetevőket, sem a késztermékeket nem tesztelik állatokon.

A Nikel kozmetikumok számos díjat és elismerést kaptak, 46 aranyérmet nyertek innovatív, természetes termékeikért, az Egyesült Királyságtól Oroszországig, Ázsiáig, az USA-ig és Európáig. A Nikel márka Horvátország egyik vezető márkájává vált.