Nikel Rózsa Tonik
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Nikel Rózsa Tonik

Kiszerelés: 100 ml
4 290 Ft
raktáron
db

Nikel Rózsa Tonik szerves rózsából. Könnyed, alkoholmentes, frissíti és energizálja a bőrt. Alkalmas a fáradt szem felfrissítésére.

Normál és száraz bőrre.

Így használd

Használd naponta a Tisztító Tej után, a megnyugtatott, tonizált és felfrissült bőrre. Ha vízzel szoktad tisztítani a bőrödet, akkor a mosakodás után használd a tonikot, hogy semlegesítse a nehéz víz okozta szárazságot.

Ajánld ismerőseidnek

Összetevők:
Aqua, Rosa Damascena (Rose) Flower Distillate, Phospholipids (Plant-Derived), Sphingolipids (Plant-Derived), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.

Rózsa

Több ezer termesztett rózsafaj van, többféle színben és árnyalatban. A rózsa illóolaját, ami a legdrágább, a frissen szedett szirmokból nyerik – egy kilónyi olajhoz öt tonna sziromra van szükség.

Vírusölő, antibakteriális és fertőtlenítő hatású, valamint alkalmas az ekcéma hatékony kezelésére. Regenerálja az érett bőrt és hatékony a ráncok ellen.

A Nikel-ről

A Nikel kozmetikumok gyógyszerészeti recepteken és 100%-ban természetes, aktív összetevőkön alapulnak, melyek hatékonysága bizonyított és bőrgyógyászatilag tesztelt. Az összes alkotóelem és késztermék minőségellenőrzésen esik át, és hitelesített intézmények által engedélyezett.

A Nikel innovatív, természetes kozmetikumainak termelése ökológiai és zöld környezetben történik, amelyhez minőségi tanúsítvány is tartozik, az ISO 9001 szabvány szerint. Minden termék összetevőit gondosan válogatják, a Nikel termékcsalád minden alkotóeleme analitikai ellenőrzésen megy át. A minőség szavatolása érdekében, a Nikel termékeket folyamatosan felhatalmazott intézetek ellenőrzik. Sem az összetevőket, sem a késztermékeket nem tesztelik állatokon.

A Nikel kozmetikumok számos díjat és elismerést kaptak, 46 aranyérmet nyertek innovatív, természetes termékeikért, az Egyesült Királyságtól Oroszországig, Ázsiáig, az USA-ig és Európáig. A Nikel márka Horvátország egyik vezető márkájává vált.