Nikel Rózsa Természetes Kozmetikai Szett
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Nikel Rózsa Természetes Kozmetikai Szett

17 770 Ft
raktáron
db

A Nikel Rózsa Természetes Kozmetikai Szett 4 terméket tartalmaz:

Hogy a bőr olyan puha legyen, mint a rózsaszirom, 3 féle rózsa együttes hatása szükséges:

  • Damascena Rózsa: intenzíven hidratál és puhítja a bőrt.
  • Alpesi Rózsa: véd a káros UV sugárzástól, növeli a bőr védelmét és megóvja az idő előtti öregedéstől (öregedésgátló és foto-öregedés megelőzés).
  • Vadrózsa: rendkívüli módon regenerálja, táplálja és energizálja a bőrt, visszaállítja az egyensúlyát, és megóvja a kiszáradástól.

Így használd

Kezdd az ápolást a Rózsa Tonikkal. Aztán vigyél fel pár csepp Vadrózsa Olajat az arcodra, nyakadra, dekoltázsodra. Folytasd reggel a rózsát tartalmazó Hidratáló Krémmel, este pedig a rózsát tartalmazó Tápláló Krémmel.

Ajánld ismerőseidnek


Alpesi rózsa

Ez az értékes növény, mely az Alpok teljesen érintetlen területein nő, rengeteg hasznos hatóanyagot tartalmaz (taxifolin, rhodoxanthin, illóolajok, polifenolok), hiszen folyamatosan megküzd szélsőségekkel, és a túlélésért harcol a sziklákon és a hóban. Ezek a hatóanyagok rendkívül jó antioxidánsok!

Az alpesi rózsa nyugtatja a bőrt és védi a kiszáradástól, a káros környezeti, valamint UV sugárzás hatásától.

Vadrózsa

Tökéletes regeneráló olaj nagyon száraz bőrre, táplálja és energetizálja a bőrt, visszállítja az egyensúlyát és megvédi a kiszáradástól.

Kozmetikában a ráncok, sebhelyek és striák kezelésére használják. A bőr hidratáltságáról, a ráncok megelőzéséről gondoskodik, valamint a vadrózsa olajat sebhelyek és égési sérülések esetén is ajánlják.

A Nikel-ről

A Nikel kozmetikumok gyógyszerészeti recepteken és 100%-ban természetes, aktív összetevőkön alapulnak, melyek hatékonysága bizonyított és bőrgyógyászatilag tesztelt. Az összes alkotóelem és késztermék minőségellenőrzésen esik át, és hitelesített intézmények által engedélyezett.

A Nikel innovatív, természetes kozmetikumainak termelése ökológiai és zöld környezetben történik, amelyhez minőségi tanúsítvány is tartozik, az ISO 9001 szabvány szerint. Minden termék összetevőit gondosan válogatják, a Nikel termékcsalád minden alkotóeleme analitikai ellenőrzésen megy át. A minőség szavatolása érdekében, a Nikel termékeket folyamatosan felhatalmazott intézetek ellenőrzik. Sem az összetevőket, sem a késztermékeket nem tesztelik állatokon.

A Nikel kozmetikumok számos díjat és elismerést kaptak, 46 aranyérmet nyertek innovatív, természetes termékeikért, az Egyesült Királyságtól Oroszországig, Ázsiáig, az USA-ig és Európáig. A Nikel márka Horvátország egyik vezető márkájává vált.