Nikel Ránctalanító Elixír
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Nikel Ránctalanító Elixír

Kiszerelés: 15 ml
9 490 Ft
raktáron
db

A Nikel Ránctalanító Elixír 100%-ban természetes olajok és kivételes öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkező, tiszta esszenciák koncentrátuma. Regeneratív tulajdonságokkal rendelkező 12 növényi olaj, mely összetételében hasonlít az emberi bőrre, intenzív öregedésgátló kezelésre alkalmas. Néhány nap alatt visszaállítja a felhámot, megakadályozza a nedvességvesztést, védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól, stimulálja a kollagén termelést, kisimítja a ráncokat, fiatalítja a bőrt.

Így használd

Vigyél fel az arcodra, nyakadra és dekoltázsodra pár csepp elixírt, majd finoman dörzsöld be. Folytasd a bőrápolást a krémmel.

Ajánld ismerőseidnek


A Nikel-ről

A Nikel kozmetikumok gyógyszerészeti recepteken és 100%-ban természetes, aktív összetevőkön alapulnak, melyek hatékonysága bizonyított és bőrgyógyászatilag tesztelt. Az összes alkotóelem és késztermék minőségellenőrzésen esik át, és hitelesített intézmények által engedélyezett.

A Nikel innovatív, természetes kozmetikumainak termelése ökológiai és zöld környezetben történik, amelyhez minőségi tanúsítvány is tartozik, az ISO 9001 szabvány szerint. Minden termék összetevőit gondosan válogatják, a Nikel termékcsalád minden alkotóeleme analitikai ellenőrzésen megy át. A minőség szavatolása érdekében, a Nikel termékeket folyamatosan felhatalmazott intézetek ellenőrzik. Sem az összetevőket, sem a késztermékeket nem tesztelik állatokon.

A Nikel kozmetikumok számos díjat és elismerést kaptak, 46 aranyérmet nyertek innovatív, természetes termékeikért, az Egyesült Királyságtól Oroszországig, Ázsiáig, az USA-ig és Európáig. A Nikel márka Horvátország egyik vezető márkájává vált.