Nikel Alpesi Rózsa Tonik
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Nikel Alpesi Rózsa Tonik

Kiszerelés: 125 ml
10 990 Ft
raktáron
db

Mielőtt kedvenc bőrápoló termékedet (krém, elixír, koncentrátum, szérum) használnád az arcodra, nyakadra, dekoltázsodra, tonizálj növényi őssejteket tartalmazó tonikkal! A növényi őssejtes termékek használata (reggel és este a sprayt egyszer megnyomva) megőrzi a felhám őssejtjeinek aktivitását, helyreállítja a felhámot, megőrzi a nedvességét és óvja a bőrt az öregedést előidéző külső tényezőktől.

Minden bőrtípusra és életkorra ajánlott.

Így használd

Vidd fel a tonikot az arcodra, nyakadra és dekoltázsodra reggel és este, a letisztított bőrre, a spray segítségével. Ezután használd az elixírt, krémet vagy szérumot.

Ajánld ismerőseidnek

Összetevők:
Aqua, Rosa Damascena (Rose) Distillate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Isomalt, Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract, Lecithin, Sodium Benzoate, Lactic Acid.

Alpesi rózsa

Ez az értékes növény, mely az Alpok teljesen érintetlen területein nő, rengeteg hasznos hatóanyagot tartalmaz (taxifolin, rhodoxanthin, illóolajok, polifenolok), hiszen folyamatosan megküzd szélsőségekkel, és a túlélésért harcol a sziklákon és a hóban. Ezek a hatóanyagok rendkívül jó antioxidánsok!

Az alpesi rózsa nyugtatja a bőrt és védi a kiszáradástól, a káros környezeti, valamint UV sugárzás hatásától.

A Nikel-ről

A Nikel kozmetikumok gyógyszerészeti recepteken és 100%-ban természetes, aktív összetevőkön alapulnak, melyek hatékonysága bizonyított és bőrgyógyászatilag tesztelt. Az összes alkotóelem és késztermék minőségellenőrzésen esik át, és hitelesített intézmények által engedélyezett.

A Nikel innovatív, természetes kozmetikumainak termelése ökológiai és zöld környezetben történik, amelyhez minőségi tanúsítvány is tartozik, az ISO 9001 szabvány szerint. Minden termék összetevőit gondosan válogatják, a Nikel termékcsalád minden alkotóeleme analitikai ellenőrzésen megy át. A minőség szavatolása érdekében, a Nikel termékeket folyamatosan felhatalmazott intézetek ellenőrzik. Sem az összetevőket, sem a késztermékeket nem tesztelik állatokon.

A Nikel kozmetikumok számos díjat és elismerést kaptak, 46 aranyérmet nyertek innovatív, természetes termékeikért, az Egyesült Királyságtól Oroszországig, Ázsiáig, az USA-ig és Európáig. A Nikel márka Horvátország egyik vezető márkájává vált.