Makarska Olíva Szappan kamilla és mandula olajjal
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Makarska Olíva Szappan kamilla és mandula olajjal

Kiszerelés: 100 g
1 890 Ft
raktáron
db

A mandula olaj gazdag telítetlen zsírsavakban és vitaminokban. Egy nagyon enyhe és nyugtató olaj, ezért ideális mindenféle bőrtípusra. A bőrt puhává és rugalmassá teszi. A kamilla hatékony az akné, az allergia, a herpesz, az álmatlanság, a menstruációs fájdalom, a migrén, a neuralgia és a reuma kezelésében. Tökéletes növényi ápolás az érzékeny és fájdalmas bőr számára, ami szintén csökkenti a nyugtalanságot és a szorongást.

A Makarska Olíva Szappan minden bőrtípusra ajánlott, de különösen az érzékeny és fájó bőrre.

Mind az arcra mind a testre alkalmazható.

Ajánld ismerőseidnek

Összetevők:
Glycerin, Olivae Oleum Virginium, Glucose, Sodium Stearat, Palm Oil, Lauryl Polyglucose, Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Aqua, Amygdale Oleum, Aetheroleum Chamomillae.

Kamilla

Napjainkban a legismertebb gyógynövény, nem csak a gyógyszerészetben, de a kozmetikában is használják. Segíti a sebhelyek gyógyulását, meggátolja a bakteriális toxin hatását, fokozza a bőr anyagcseréjét, mozgásba hozza a immunrendszert akut és krónikus fertőzések esetén. A kamilla egy enyhe, nyugtató gyógynövény, mely csökkenti a bőrgyulladást, emiatt problémás bőrre megfelelő kezelés. Az összetevőinek köszönhetően nyugtatja, pihenteti a száraz bőrt, enyhíti és fertőtleníti a gyulladásra hajlamos ingerült és érzékeny bőrt. Tökéletes öblítőként lehet használni világos, száraz hajra. A kamilla világosabbá, erősebbé, selymesebbé és ragyogóbbá teszi a hajat.

Mandula

Közép-Ázsiából származik, a szüzességet szimbolizálja, mivel előbb jelenik meg a virág bimbója, mint a levele.

Ásványokat, linolen savat, E és D vitaminokat tartalmaz. Nyugtató hatása miatt a mandulaolaj az egyik legeredetibb bőrápoló olaj. Nagyon enyhe, nyugtató hatása miatt minden bőrtípusnak megfelel, legfőképp az érzékeny, irritált bőrnek és a legérzékenyebb baba bőrnek. A mandulaolaj nyugtatja az irritált, viszketős és fertőzött bőrt. Természetes napfény elleni védelmet biztosít, a napsugarak negyedét elnyeli. Olyan bőrápoló amely táplálja, hidratálja és javítja a bőr rugalmasságát, ezáltal tökéletes kezelés a striákra és sebhelyekre. A bőrt puhává és fényessé teszi.

Olíva

Mindig is a hosszú élet, a halhatatlanság és a termékenység szimbóluma volt. A görög mitológia szerint Athén városa Athene istennőről kapta a nevét, aki a legszebb ajándékot adta az emberiségnek, az olajfát. Az olajfának fontos szerepe van a keresztény hagyományokban is. Több mint 1500 évig élnek. Az olajfa gyümölcse, az olíva 22%-a olaj. Az olívaolaj az oleinsav és egyéb telítetlen savak, az E vitamin és a polifenolok koncentrált forrása. Hideg sajtolási módszerrel nyerik ki a kemény és érintetlen olajbogyókból.

A sötétzöld olajat a gyógyszerészetben és a kozmetikában is felhasználják. Regeneráló hatással van a bőrre (öregedésgátló) és szabályozza a bőrsejtek anyagcseréjét. Kifejezetten ajánlják dehidratált, érzékeny és fertőzött bőrre. Megakadályozza és kezeli a striákat, valamint tökéletes kezelés a sebekre. Nyugtatja a kiütéseket, csökkenti a viszketést, és természetes nap elleni védelemként is hat - a nap sugarainak akár a 25%-át elzárva.