Brács Olíva Szappan rozmaring olajjal
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Brács Olíva Szappan rozmaring olajjal

Kiszerelés: 100 g
1 690 Ft
raktáron
db

A Brács Olíva Szappan zsíros bőrre ajánlott, de segíti a vérkeringést is, erősíti a hajhagymákat és serkenti a haj növekedését.

A rozmaring enyhíti a reumás panaszokat, erősíti a szövetekben az anyagcserét, jó hatással van a vérkeringésre, csökkenti a zsírkiválasztást. Nagyon hatékony a hajápolásban is.

Ajánlott hajmosáshoz, valamint arc-és testápoláshoz.

Ajánld ismerőseidnek

Összetevők:
Glycerin, Olivae Oleum Virginium, Glucose, Sodium Stearat, Palm Oil, Lauryl Polyglucose, Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Aqua, Rosmarini Aetheroleum.

Olíva

Mindig is a hosszú élet, a halhatatlanság és a termékenység szimbóluma volt. A görög mitológia szerint Athén városa Athene istennőről kapta a nevét, aki a legszebb ajándékot adta az emberiségnek, az olajfát. Az olajfának fontos szerepe van a keresztény hagyományokban is. Több mint 1500 évig élnek. Az olajfa gyümölcse, az olíva 22%-a olaj. Az olívaolaj az oleinsav és egyéb telítetlen savak, az E vitamin és a polifenolok koncentrált forrása. Hideg sajtolási módszerrel nyerik ki a kemény és érintetlen olajbogyókból.

A sötétzöld olajat a gyógyszerészetben és a kozmetikában is felhasználják. Regeneráló hatással van a bőrre (öregedésgátló) és szabályozza a bőrsejtek anyagcseréjét. Kifejezetten ajánlják dehidratált, érzékeny és fertőzött bőrre. Megakadályozza és kezeli a striákat, valamint tökéletes kezelés a sebekre. Nyugtatja a kiütéseket, csökkenti a viszketést, és természetes nap elleni védelemként is hat - a nap sugarainak akár a 25%-át elzárva.

Rozmaring

Ez az ezüstös színű, erőteljes illatú, tűlevelű, kék virágú örökzöld bokor uralja Marokkó, Olaszország, Spanyolország és Horvátország déli vidékeit. A fáraók síremlékébe helyezték, hogy azok az illatot követve eltaláljanak a szellem világba. A menyaszzonyok hordtak rozmaring koszorút a szerelem és a házasság szimbólumaként.

Egyike azon három növénynek (a bazsalikom és a menta mellett), amelyek hihetetlen befolyással vannak az agyra - kitisztítja az elmét és fejleszti a memóriát. Világossárga színű, friss, kámforszerű, fás illattal. Már az ókortól ajánlották a rozmaring fürdőket és a rozmaring olajos masszásokat reumást tünetekkel rendelkező pácienseknek. A rozmaring fertőtlenítő, reumaellenes és idegfájdalom csökkentő hatású, és kozmetikai célokra is használják. Fokozza a vérkeringést, kezelnek vele izomfájdalmat, ekcémát és idegfájdalmat is.