Biofarm Virág Száraz Olaj E-vitaminnal
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Biofarm Virág Száraz Olaj E-vitaminnal

Kiszerelés: 50 ml
2 590 Ft
raktáron
db

A Biofarm Virág Száraz Olaj tápláló kombinációja az E-vitaminnak, valamint az alábbi olajoknak - mogyoró olaj, immortelle esszenciális olaj, gyöngyvirág olaj, édes mandula olaj, makadámia olaj, borostyán olajos kivonat.

Ennek a sokrétűen használható olajnak tápláló és regeneratív hatása van, ezen felül kellemes illatú.

Test-, haj- és körömápolásra.

Ajánld ismerőseidnek


E-vitamin

Az E-vitamin legfontosabb feladata, hogy antioxidáns védelmet nyújtson a szabad gyökök erőteljes hatása ellen. Antioxidáns tevékenysége megvédi a bőrt az anyagcsere-folyamat termékeitől és az erőteljes légköri hatásoktól. Semlegesíti a sejtmembrán zsírjainak és fehérjéinek UV sugarain az oxidáló hatást, és következésképpen a szabad gyökök termelését, melyek fontos tényezők az idő előtti öregedés kialakulásában. Gyulladáscsökkentő, amely csökkenti a vörösséget napozás után, vagy az erőteljes anyagok tevékenységét. Gyorsítja a sérült sejt regenerálódását és csökkenti a sebek gyógyulási idejét. Kisebbíti a transzepidermális vízveszteséget, hidratálja és puhítja a bőrt. Megakadályozza a lipoperoxid termelését. Kezeli a bőrben lévő enzimeket, regenerálja a bőrt és kisimítja a ráncokat.

Makadámdió

A makadámdió Ausztráliában őshonos. Hidegen sajtolva erőteljes illatú (aromás) olajat nyerünk, melyet érett, idős bőrre ajánlanak.

A makadámdió olaj gyorsan felszívódó, aranyszínű, finom szerkezetű olaj. A nagy mennyiségű palmitoleinsavnak köszönhetően tökéletes az érett bőrre, mivel a megöregedett bőr már nem termel annyit, amennyit a fiatal. A kozmetikában a napellenző készítményekben és a szemkörnyéki érzékeny területekre készített termékekben használják fel. A- és E-vitaminban gazdag.

Mandula

Közép-Ázsiából származik, a szüzességet szimbolizálja, mivel előbb jelenik meg a virág bimbója, mint a levele.

Ásványokat, linolen savat, E és D vitaminokat tartalmaz. Nyugtató hatása miatt a mandulaolaj az egyik legeredetibb bőrápoló olaj. Nagyon enyhe, nyugtató hatása miatt minden bőrtípusnak megfelel, legfőképp az érzékeny, irritált bőrnek és a legérzékenyebb baba bőrnek. A mandulaolaj nyugtatja az irritált, viszketős és fertőzött bőrt. Természetes napfény elleni védelmet biztosít, a napsugarak negyedét elnyeli. Olyan bőrápoló amely táplálja, hidratálja és javítja a bőr rugalmasságát, ezáltal tökéletes kezelés a striákra és sebhelyekre. A bőrt puhává és fényessé teszi.

Vasvirág

A vasvirág vad, érintetlen környezetben terem, a sziklás tengerpart lejtőin. Tipikus mediterrán növény, rendkívül erőteljes illata és tökéletes öregedésgátló hatása van. Más néven „az örök fiatalság széruma”, melyet már az ókortól használtak bőrápolásra.

A vasvirág segíti a sejtek regenerálódását bőrsérülések és sebhelyek esetében, valamint ránctalanít. Serkenti a kollagén termelődését, csillapítja a bőrirritációt és serkenti a mikrokeringést. Semlegesíti a sejt membránjában lévő fehérjék és zsírok oxidációs hatását és ezáltal a szabad gyökök termelését, ami fontos az idő előtti öregedés tekintetében (öregedésgátló hatás).

A Biofarm-ról

A Biofarm székhelye Horvátországban, Zágrábban található. 1992-ben alakult, elsősorban gyógyszeripari termékek, kozmetikumok és étrend-kiegészítők előállítására és forgalmazására összpontosít.

A Biofarm az erőforrásainak legnagyobb részét az új termékek kutatásába és fejlesztésébe fekteti, hogy magas színvonalú termékeket kínáljon az ügyfelek számára, elfogadható áron. A Biofarm termelési programja a tudományos gyógyászat és a hagyományos gyógynövény használat kombinációján alapszik. Ily módon a Biofarm elősegíti az egészséges életmód pozitív módját, összhangban a természettel.