Biofarm Orbáncfű Olaj
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Biofarm Orbáncfű Olaj

Kiszerelés: 50 ml
1 990 Ft
raktáron
db

A Biofarm Orbáncfű Olajat napraforgó olajban és extra szűz olíva olajban áztatják a tápláló bőrápolás érdekében.

Összehúzó hatású és elősegíti a bőr regenerációját. Nehezen gyógyuló sebekre, égési sérülésekre, vérömlenyre, aranyérre, valamint száraz és repedezett bőrre alkalmazzák. Remek szer reuma elleni masszázshoz.

Ajánld ismerőseidnek


Orbáncfű

Az orbáncfű az összes szubtrópusi és mérsékelt övezeti területen megtalálható. Már az ókori rómaiak és görögök is használták gyógyító tulajdonságai miatt, még koszorúkat is készítettek belőlük, melyekkel isteneik fejét díszítették.

Számos bőrbetegséget gyógyítanak és kezelnek az orbáncfűvel, mint például napégést, tűz- és vegyi anyagok általi égéseket, sebeket, horzsolásokat, bogárcsípéseket, gyulladt bőrt, kiütéseket és kiszáradt bőrt. Az olajkivonatot a virág kivonatából, vagy a teljes növényből nyerjük természetes olajként (olíva- vagy mandulaolaj). Sötétvörös színű, ásványokban, C-vitaminban és illóolajokban gazdag. Aktív alkotórészei az illóolajok, flavonoidok, hiperoszid és hipercin. Ez a nagyra értékelt olaj erősíti a bőr rugalmasságát, megelőzi a fertőzéseket, valamint regeneráló és nyugtató hatással rendelkezik. A pórusok csökkentésében is segít.

A Biofarm-ról

A Biofarm székhelye Horvátországban, Zágrábban található. 1992-ben alakult, elsősorban gyógyszeripari termékek, kozmetikumok és étrend-kiegészítők előállítására és forgalmazására összpontosít.

A Biofarm az erőforrásainak legnagyobb részét az új termékek kutatásába és fejlesztésébe fekteti, hogy magas színvonalú termékeket kínáljon az ügyfelek számára, elfogadható áron. A Biofarm termelési programja a tudományos gyógyászat és a hagyományos gyógynövény használat kombinációján alapszik. Ily módon a Biofarm elősegíti az egészséges életmód pozitív módját, összhangban a természettel.