Biofarm Nadálytő Balzsam
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Biofarm Nadálytő Balzsam

Kiszerelés: 50 ml
1 990 Ft
raktáron
db

A Biofarm Nadálytő Balzsam segíti a sebgyógyulást, regenerálja a szöveteket, és az allantoinon keresztül aktiválja a sejtnövekedést.

Az allantoinnak köszönhetően a nadálytő kenőcs külső és belső sebeket, duzzanatot, vágásokat gyógyít. Nadálytő kivonatot, cickafarkot, mályvát, hamamelist, E-vitamint tartalmaz. A nadálytő elősegíti a sejtek regenerálódását és a szövetek javítását, a cickafark gyulladáscsökkentő és összehúzó hatású, míg a fekete mályva segíti a bőr hámosodását.

A hamamelis csökkenti a gyulladást, valamint fokozza a sebgyógyulást.

Ajánld ismerőseidnek


E-vitamin

Az E-vitamin legfontosabb feladata, hogy antioxidáns védelmet nyújtson a szabad gyökök erőteljes hatása ellen. Antioxidáns tevékenysége megvédi a bőrt az anyagcsere-folyamat termékeitől és az erőteljes légköri hatásoktól. Semlegesíti a sejtmembrán zsírjainak és fehérjéinek UV sugarain az oxidáló hatást, és következésképpen a szabad gyökök termelését, melyek fontos tényezők az idő előtti öregedés kialakulásában. Gyulladáscsökkentő, amely csökkenti a vörösséget napozás után, vagy az erőteljes anyagok tevékenységét. Gyorsítja a sérült sejt regenerálódását és csökkenti a sebek gyógyulási idejét. Kisebbíti a transzepidermális vízveszteséget, hidratálja és puhítja a bőrt. Megakadályozza a lipoperoxid termelését. Kezeli a bőrben lévő enzimeket, regenerálja a bőrt és kisimítja a ráncokat.

A Biofarm-ról

A Biofarm székhelye Horvátországban, Zágrábban található. 1992-ben alakult, elsősorban gyógyszeripari termékek, kozmetikumok és étrend-kiegészítők előállítására és forgalmazására összpontosít.

A Biofarm az erőforrásainak legnagyobb részét az új termékek kutatásába és fejlesztésébe fekteti, hogy magas színvonalú termékeket kínáljon az ügyfelek számára, elfogadható áron. A Biofarm termelési programja a tudományos gyógyászat és a hagyományos gyógynövény használat kombinációján alapszik. Ily módon a Biofarm elősegíti az egészséges életmód pozitív módját, összhangban a természettel.