Biofarm Körömvirág Balzsam
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Biofarm Körömvirág Balzsam

Kiszerelés: 50 ml
1 990 Ft
raktáron
db

A Biofarm Körömvirág Balzsam gyógyítja a sérült bőrt, ekcémát, nyomásérzékenységet, felfekvéseket és vörösséget. A kéz és a láb száraz, durva és ráncos bőrének kezelésére, valamint bőrirritációra is ajánlják.

A balzsam körömvirág kivonatot, körömvirág olajat, zab kivonatot, hársat, varázsdiót tartalmaz. A körömvirág virágja gyulladáscsökkentő hatású, míg a zab szinte mindenféle baktérium és gomba kifejlődését megakadályozza. A hárs és a hamamelis pedig gyógyító és feszítő hatású.

Ajánld ismerőseidnek


Körömvirág

A körömvirág igazi "meteorológus" - reggel kinyílnak a virágszirmai, este pedig összecsukódnak, ha pedig reggel nem nyílik ki, akkor az esőt jelzi vele. Olaj kivonata tartalmazza a körömvirág összes aktív alkotóelemét (flavonoidok, karotinoidok és xsantofil).

Gyulladáscsökkentő hatású, valamint ösztönzi a sebek és a sérült bőr gyógyulását. Száraz, érzékeny, gyenge, rossz vérkeringésű bőr ápolására használják. Gyógyítja az égési és fagyási sérüléseket, a tyúkszemet, valamint kenőcs vagy balzsam formájában remek ajakápoló. Tökéletes kezelés bőrsérülésekre, mint sebhelyek, duzzanatok, pattanások, égések, ekcéma és kisebb sérülésekre.

A Biofarm-ról

A Biofarm székhelye Horvátországban, Zágrábban található. 1992-ben alakult, elsősorban gyógyszeripari termékek, kozmetikumok és étrend-kiegészítők előállítására és forgalmazására összpontosít.

A Biofarm az erőforrásainak legnagyobb részét az új termékek kutatásába és fejlesztésébe fekteti, hogy magas színvonalú termékeket kínáljon az ügyfelek számára, elfogadható áron. A Biofarm termelési programja a tudományos gyógyászat és a hagyományos gyógynövény használat kombinációján alapszik. Ily módon a Biofarm elősegíti az egészséges életmód pozitív módját, összhangban a természettel.