Biofarm Argán Olaj
  • természetes alapanyagok
  • állatokon nem tesztelt
  • minőségi horvát termék

Biofarm Argán Olaj

Kiszerelés: 50 ml
3 790 Ft
raktáron
db

A Biofarm Argán Olaj feszességet és rugalmasságot biztosít a bőrnek, segíti a haj természetes ragyogását és erősíti a körmöt. Megelőzi a ráncok kialakulását, látványosan halványítja a hegeket, beleértve az aknék okozta hegeket is.

A hidegen préselt argán olajat a napi bőrápolásban a hajra, az arcra és testre, valamint a kézre és a körömre is alkalmazzák.

Mind a száraz, mind a zsíros bőr esetében hatékony, szabályozza a faggyútermelést, nyugtat, regenerál, és gyulladáscsökkentő hatású.

Ajánld ismerőseidnek


Argánolaj

Az argánolajat a szapotafélék családjába tartozó argánfa (tudományos nevén: Argania spinosa) terméséből nyerik ki. Természetes előfordulási helye egy Marokkó délnyugati részén elterülő 820 ezer négyzetkilométeres területre korlátozódik, amelyet 1995-ben az UNESCO védett bioszféra-rezervátummá nyilvánított.

Néhány speciális összetevője és azok különleges kombinációja az argánolajat tökéletes bőr- és hajápoló szerré teszik. Emellett gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása is ismert.

Az argánolaj a hajápolásban akár tiszta formában, akár samponok, hajpakolások összetevőjeként is alkalmazható. A fitoszterinek, a szkvalén, a ferulasavak, az E-vitamin és a polifenol visszaadják az igénybe vett, töredezett haj fényét és rugalmasságát. Az argánolaj korpás haj és rendkívül száraz fejbőr kezelésére is használható.

Az argánolajból vagy annak felhasználásával készült termékek rendszeres használata segíthet csökkenteni a ráncokat és feszesebbé tenni a bőrt. A berber nők már évszázadok óta ismerik és felhasználják az argánolajnak ezt a tulajdonságát.

A Biofarm-ról

A Biofarm székhelye Horvátországban, Zágrábban található. 1992-ben alakult, elsősorban gyógyszeripari termékek, kozmetikumok és étrend-kiegészítők előállítására és forgalmazására összpontosít.

A Biofarm az erőforrásainak legnagyobb részét az új termékek kutatásába és fejlesztésébe fekteti, hogy magas színvonalú termékeket kínáljon az ügyfelek számára, elfogadható áron. A Biofarm termelési programja a tudományos gyógyászat és a hagyományos gyógynövény használat kombinációján alapszik. Ily módon a Biofarm elősegíti az egészséges életmód pozitív módját, összhangban a természettel.